Segboards er det nyeste nye

Segworld-centre har over lang tid været et attraktivt underholdningscenter at tage til. Dette idet at køre segways er et køretøj for både store og små. Et køretøj der er nemt at beherske, og samtidig et køretøj der er sjovt at beherske. Ergo en slags legetøj for både børn og voksne. Derudover er det faktisk også et praktisk køretøj, som også benyttes på eksempelvis nogle sygehuse eller andre institutioner med mere, idet det er så nemt at komme rundt med. Segways sviner ikke og så er de forholdsvist lydsvage at bevæge sig rundt med. Både inden- og udendørs. Til denne bølge af popularitet er segboardet blevet udviklet.

Segboardet er en segway uden pind

Segboardet er det nyeste nye. Et stykke legetøj og et køretøj i et. Et segboard er i fysisk form sammenlignelig med en segway; en mini segway uden pind med betydeligt mindre hjul, hvorfor den er nemmere og mere bekvem at komme rundt med. Derudover er et segboard mere fleksibelt end en segway.

Segboards minder en lille smule om det at køre på skateboard, med dette menes underholdningsværdien i det at køre på segboardet. Motionsværdien er dog ikke helt den samme, idet et segboard ikke kræver den store adrætte indsats, til gengæld er der chance for, at ens balance bliver styrket på et segboard ligesom på et skateboard. Dog er nøgleordet for det moderne segboard, at det er et selvbalancerende board, hvilket er det ultimative banebrydende element ved segboardet.

Et segboard kan betragtes som alternativ til det at stå på rulleskøjter, at køre på løbehjul eller skateboards; dette er nok mest relevant for de yngre og teenagere. Selvom også voksne ser værdi i at motionere på rulleskøjter eksempelvis. Andre sammenligner et segboard med scootere grundet dets motoriske fremdrift. Et segboard er derfor et produkt for alle størrelser. Folk i stort set alle aldre finder det faktisk ret underholdende at køre en tur på et segboard. Tilmed er det praktisk; igen på et sygehus eksempelvis, eller andre sted hvor det er bekvemt at kunne bevæge sig rundt med hjælpemidler over længere distancer.

Segboards er fleksible

En ting er det omtalte autobalancerende element i segboardet, et andet innovativt element ved boardet er, at det giver mulighed for, at man kan dreje 360 grader om sig selv, imens man står på boardet. Ergo det er utrolig nemt at navigere rundt med som bruger af segboardet. Nogle boards fås endda med lysende front, hvilket giver mulighed for, at det kan bruges i de mørke timer; både inden- og udendørs.

Segboards tophastighed

Afhængigt at modeltypen af segboards (læs om dem her), da varierer dets tophastighed. Men gennemsnitligt kan det køre op til omkring 16-18 kilometer i timen. Dette vurderes som en rimelig hurtig hastighed på et selvbalancerende board. At kunne stige op på segboardet og dernæst blive fragtet med op til 18 kilometer i timen, da er det relevant at gøre sig overvejelser omkring beskyttelsesudstyr. Selvom det er forholdsvist nemt at hoppe af boardet, hvis et uheld nærmer sig, da kan man jo hænde at være uheldig, hvorfor en hjelm som minimum er en god investering i sin beskyttelse under brug af boardet.